Accessoires voor fietsen

Van fietsslot tot kinderzitje

Lees meer Lees minder

Bekijk de laatste reviews

Lees de ervaringen van onze klanten.

Abus kabelslot Combiflex 2501/65 C/SB

17 feb. 2020
“Ik zocht een klein licht kabelslot voor een redelijke prijs. Dit slot voldoet hier helemaal aan. Het cijferslot is eenvoudig te bedienen en de kabel rolt automatisch op door een druk op een knop. De kabel is geplastificeerd zodat deze hetgeen je hem aan bevestigd niet beschadigd. Ik gebruik hem niet als fietsslot, want in dat geval zou ik de versie met de langere kabel adviseren.”
Abus kabelslot Combiflex 2501/65 C/SB

ABUS Tresor 1385/75 cijfer-/kettingslot

10 feb. 2020
“Dit is een zeer degelijk slot, dikke schakels en het slot zelf is zeer degelijk uitgevoerd. Het instellen van een nieuwe code is makkelijk, en het bevat een mechanisme waardoor de klassieke manieren om een cijferslot te kraken niet werken. ”
ABUS Tresor 1385/75 cijfer-/kettingslot

Spann a licht Elips XB drager 80mm

4 feb. 2020
“Hoop licht opbrengst, ook aan de zijkanten. Voor mijn Kona Sutra randonneur zocht ik een zo compact maar breed mogelijk achterlicht op batterijen. Zo een stads fiets achterlicht unit was echt te grof, en een simpele led lampje was ook zo goedkoop... mooie oplossing en het staat best wel chique op een retro look fiets . In eerste instantie lees ik op reviews dan het enige minpunt zijn de 2xAAA ipv 2xAA ivm batterijduur maar na 2 weken forensen in het donker (50km) zijn de batterijen nog niet op. Een setje batterij mee in je zadeltas oid en je kan zorgeloos doorfietsen; wisselen van batterijen is in 30 seconden geklaard zonder gereedschap. In eerste instantie is de montage bout afstand 10cm maar je kan 2 nieuwe bouten doen op 8cm afstand, er zijn mooie uitsparingen al in het plastic gegoten ervoor.”
Spann a licht Elips XB drager 80mm