Speciale fietsen

Allemaal even goed

Lees meer Lees minder

Bekijk de laatste reviews

Lees de ervaringen van onze klanten.

Tern Link C7i vouwfiets

11 jul. 2018
“Heb de fiets nu een dag in bezit en er inmiddels een aantal trein ritjes opzitten. Mijn dagelijkse reis bestaat uit 2x overstappen. Vandaag de fiets opgevouwen vervoerd, en per overstap de fiets weer opengeklapt. Werkt inderdaad binnen 10s, fantastisch! Rijdt voortreffelijk, stijf frame en schakelt prima. Ik had verwacht dat de fiets afgemonteerd werd geleverd, maar dat was niet zo. Afmonteren kan prima, is wel even uitzoeken en een werkje. Vandaar de 4 sterren in voldoet aan verwachting. Let op: op de site staat nergens dat ie rijklaar geleverd werd, dus daar ligt het niet aan. Prima snelle levering volgens afspraak, en keurig een mail op de dag van levering met aflevertijd. Super!”
Tern Link C7i vouwfiets

Dahon Jifo vouwfiets

16 aug. 2017
“Zeer lichte vouwfiets, redelijk gemakkelijk op te plooien, stuur spijtig genoeg niet in hoogte verstelbaar. Zeer tevreden over aankoop. ”
Dahon Jifo vouwfiets

Tern Link D7i met naafdynamo

10 aug. 2016
“Ik heb deze fiets gekocht om de stad in te fietsen als ik de auto geparkeerd heb op een gratis parkeerplaats aan de rand van de stad . Het uitvouwen en wegfietsen kost me na wat oefenen ongeveer 3 minuten. Vervolgens rij ik prinsheerlijk in 10 minuten het stuk waar ik eerst ruim 30 minuten over liep (zonder verkeerslichten waarschijnlijk nog sneller ;-) De fiets voelt degelijk aan en de 7 versnellingen zijn heel fijn! Door de eenvoudige bescherming van de ketting komt er geen vet aan je kleren of de auto-bekleding. De ingebouwde verlichting geeft een flinke hoeveelheid licht aan de voorkant waardoor de stadsbussen me goed kunnen zien. het achterlicht werkt op een batterij, dat is wel jammer want hij had beter aangesloten kunnen zitten op de naafdynamo. Los een slot bijgekocht waarmee ik hem vast kan zetten aan een fietsenstandaard of paal. Dat is echt wel nodig want zo makkelijk als het ding in mijn auto past, past hij ook in iemand anders zijn auto... In elkaar zetten was niet moeilijk. alleen het spatbord aan de voorkant moet even vastgeschroefd worden, de trappers eraan schroeven, belletje op het stuur, klaar. Kost wel wat, maar je krijgt wel waar voor je geld, alles zit erop en eraan. ”
Tern Link D7i met naafdynamo